MecDiesel te tine in miscare
stoc piese de camion, piese autobuze, piese remorci si semi-remorci

In aceasta situatie generata de pandemia COVID-19, toti resimtim cum activitatile noastre curente au de suferit. Pentru ca facem parte dintre cei care lucreaza in echipa, va suntem alaturi in continuare la fel ca si pana acum. 

Cele 12 depozite Mec Diesel SEE, la nivel national functioneaza cu program normal, asigurand ca si pana acum o livrare prompta.

Va asiguram ca am luat toate masurile necesare pentru colegii nostri,  pentru a putea sa-si continue activitatea in siguranta.

Serviciile noastre de identificare, ofertare şi vanzari continua sa functioneze prin telefon si email.  

Contactati-ne rapid la 021.371.50.33 sau  scrieti-ne la office@mecdiesel.ro. Comenzile pot fi lansate direct catre reprezentantii nostri locali sau online prin web shop-ul nostru. http://webshop.mecdiesel.ro/. Daca nu aveti deja cont, reprezentantii nostri de vanzari va pot ajuta.

Suntem pregatiti sa sustinem toate solicitarile partenerilor noștri, avand un stoc ce ne permite sa raspundem in continuare tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Ramanem alaturi de dumneavoastra și incercam sa ne adaptam situatiei date pentru ca lucrurile sa fie in permanenta miscare.