Solutii complete de piese de schimb pentru vehicule comerciale!
piese de schimb pentru camion, autobuze, remorci si semi-remorci

Importam si distribuim piese de schimb pentru cele mai cunoscute marci de vehicule comerciale (Man, Mercedes, Iveco, Daf, Volvo, Renault, Scania), vehicule de transport persoane (Evobus Setra, Irisbus, Neoplan, Renault etc) , componente semiremorci (Koegel, Schimtz, Rolfo, SAF, BPW etc).

Elemente franare si pneumatice
Producatori renumiti au inovat sistemul de control al franarii; noi iti punem la dispozitie elementele necesare sigurantei in trafic.
Parti componente ale sistemului de franare si pneumatic, calitatea franarii eficiente.
Elemente directie si suspensie
Elementele de directie te tin conectat la vehiculul tau comercial. Mec Diesel SEE iti ofera variantele optime de calitate pentru a conduce in siguranta, confortabil si usor manevrabil.
Leviere de comanda, vipere sau tendoane, perne, arcuri sau amortizoare, sunt parti componente ale acestui sistem foarte important pentru siguranta clientilor nostri si a partenerilor lor de trafic.
Ambreiaje si elemente transmisie
Mult mai multi kilometri parcusi cu piesle noastre. Acum beneficiezi de o performanta superioara a vehiculului tau comercial, prin produse de calitate certificate de cei mai buni producatori din domeniu.
Mec Diesel SEE iti pune la dispozitie ambreiaje si elemente de transmisie performante si fiabile, piese de origine si prima echipare pentru cutiile de viteza mauale si automate montate pe toate marcile de vehicule comerciale, ZF, Eaton, Voith, Allison, Mercedes Benz, Volvo si Scania.
Filtre
Angajamentul nostru fata de exigenta clientilor nostri este certificat de un sistem foarte riguros de asigurare a calitatii de catre fabricile producatoare de filtrele comercializate de noi, toate fiind marci foarte cunoscute pe piata de automotive de multe zeci de ani. Oferim solutii de filtrare pentru principalele game de vehicule: Transport, Constructii si Agricultura, solutii complete pentru filtre de aer, combustibil, ulei, habitaclu (versiuni normale sau cu carbune activ), filtre pentru cutii de viteza, filtre hidraulice, separatoare de apa, combustibil, filtre AdBlue etc.
Caroserii si electrice
Furnizorii nostrii de caroserie sunt bine cunoscuti in piata de vehicule comerciale, fiind producatori cu experienta de peste 30 ani in productia de componente de caroserie, producand atat pentru piata de aftermarket cat si pentru cea de OE si prim montaj. Protectia, confortul si vizibilitatea superioara pentru siguranta transportului, sunt certificate de cei mai consacrati producatori din domeniu pentru Elementele electrice si optice, producatori consacrati in piata de distributie de piese de calitate.

 

Nu ai identificat piesa de schimb de care ai nevoie?
CONTACTEAZA SPECIALISTII NOSTRI: 0755.146.750

PRODUSELE PE CARE LE DISTRIBUIM

Importam si distribuim piese de schimb pentru cele mai cunoscute marci de vehicule comerciale (Man, Mercedes, Iveco, Daf, Volvo, Renault, Scania), vehicule de transport persoane (Evobus Setra, Irisbus, Neoplan, Renault etc) , componente semiremorci (Koegel, Schimtz, Rolfo, SAF, BPW etc).